Όροι & Προϋποθέσεις για ενοικίαση αυτοκινήτων

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η ελάχιστη ηλικία για τις ομάδες A, B και G1, είτε γίνει πληρωμή σε μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα, είναι 21. Η ελάχιστη ηλικία για όλες τις άλλες ομάδες είναι 23 και η μέγιστη 80.

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ο ενοικιαστής πρέπει να έχει στην κατοχή του ένα έγκυρο δίπλωμα οδήγησης το οποίο να έχει εκδοθεί τουλάχιστον έναν χρόνο πριν.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σε περίπτωση ακύρωσης 20 ημέρες πριν την ημερομηνία παράδοσης, χρεώνεστε το 50% του συνολικού κάστους της κράτησης.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης, χρεώνεστε όλο το ποσό της κράτησης.
Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ Κ.Ο.Κ.

Ο ενοικιαστής είναι υπόλογος και πρέπει να πληρώσει για όλα τα πρόστιμα και τις ποινές που θα του αποδοθούν από οποιαδήποτε μορφή παραβίασης του Ελληνικού κώδικα οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο ενοικίασης.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

Μία προκαταβολή απαιτείται για όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που παραλαμβάνονται ή παραδίδονται στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με μετρητά ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

ΚΑΥΣΙΜΑ

Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την πληρωμή όλων των καυσίμων που θα καταναλωθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης. Υποχρεούται να επιστρέψει το αυτοκίνητο με το ίδιο ποσό καυσίμου που περιείχε όταν το παρέλαβε. Αν δεν συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρώσει τη διαφορά. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αν υπάρχει περίσσεια καυσίμου μέσα στη δεξαμενή του αυτοκινήτου σε σχέση με όταν το παρέλαβε πρώτη φορά.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ/ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ / ΒΡΕΦΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Όλα τα παραπάνω διατίθενται κατόπιν συνεννόησης. Το πρώτο τεμάχιο είναι δωρεάν. Κάθε επιπλέον χρεώνεται 4 ευρώ τη μέρα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα μοντέλα των αυτοκινήτων είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Σε περίπτωση πσοβλημάτων διανομής, ίσως να χρειαστεί να προσφέρουμε στον ενοικιαστή άλλο όχημα καλύτερης κατηγορίας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Για όλα τα αυτοκίνητα γίνεται κράτηση σύμφωνα με την ομάδα αυτοκινήτου και όχι σύμφωνα με το μοντέλο.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Δεν υπάρχουν χρεώσεις για διανομή και συλλογή εκτός από τις παρακάτω περιπτώσεις:
Παραλαβή/Διανομή μεταξύ 21.00 – 07.00 χρεώνεται 20 €.

Ορισμένες περιοχές χρεώνονται με διαφορετικό τρόπο λόγω της απόστασης. Παρακαλούμε ελέγξτε το online σύστημα κρατήσεων μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Η διαφορά αυτή υπολογίζεται αυτόματα με την επιλογή της περιοχής.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με το πλοίο. Η ασφαλιστική πολιτική της εταιρίας μας δεν καλύπτει αυτοκίνητα που εγκαταλείπουν το νησί της Ζακύνθου. Αυτό επιτρέπεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία έτσι ώστε να αλλαχθεί η ασφάλιση.H μεταφορά με το πλοίο έχει εξτρά χρέωση.

Πληροφορίες Ασφάλισης

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ;

Η εταιρία Zakynthos Car Rentals είναι πλήρως δεσμευμένη με τον Ε.Ο.Τ.(Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και βρισκόμαστε στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων 23 χρόνια τώρα. Η εμπιστοσύνη και η έγκρισή σας αποδεικνύει την αξιοπιστία μας.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ

Θα βρείτε πολλούς ιστότοπους που προσφέρουν φτηνά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα αλλά πολύ λίγα από αυτά έχουνα άδεια λειτουργίας και ασφάλιση. Όταν κλείνετε τις διακοπές σας σιγουρευτήκατε ότι η αεροπορική και ταξιδιωτική εταιρία που επιλέξατε είναι ασφαλείς. Όταν ενοικιάζετε αυτοκίνητο πρέπει να είστε το ίδιο προσεκτικοί. Γι’αυτόν τον λόγο οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές αλλά έχουμε και υψηλά επίπεδα ασφάλισης και υποστήριξη πελατών σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης. Όλα τα αυτοκίνητά μας είναι είτε καινούρια ή σε άριστη κατάσταση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΟΥ;

Υπάρχουν πολλές ειδικές προσφορές καθώς και εκπτωτικά πακέτα που θα βρείτε μόνο στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε διαθεσιμότητα και τιμές με άμεση ανταπόκριση

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ;

Μπορούμε να φέρουμε το αμάξι στο αεροδρόμιο, το λιμάνι, το κατάλυμά σας ή μπορείτε να έρθετε και να το παραλάβετε από το γραφείο μας στο Τσιλιβί. Δείτε το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων για τις περιοχές όπου δεν γίνεται επιπλέον χρεώση.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;

Μπορούμε να φέρουμε το αμάξι στο αεροδρόμιο, το λιμάνι, το κατάλυμά σας ή μπορείτε να έρθετε και να το παραλάβετε από το γραφείο μας στο Τσιλιβί. Δείτε το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων για τις περιοχές όπου δεν γίνεται επιπλέον χρέωση.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ;

Δεν υπάρχει χρέωση για παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου εκτός αν αυτό συμβεί σε ώρες εκτός γραφείου (21.00 - 07.00) και για παράδοση και παραλαβή στο βόρειο τμήμα του νησιού.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΟΡΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ;

Δεν υπάρχει όριο στα χιλιόμετρα που μπορούν να διανυθούν ημερησίως στο νησί της Ζακύνθου.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΤΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ;

Απαγορεύεται να μετακινηθεί το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το νησί της Ζακύνθου καθώς η ασφάλεια δεν καλύπτει τη μεταφορά με το πλοίο.

ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΕΜΠΛΑΚΩ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ;

Πρέπει να παραμείνετε εκεί που βρίσκεστε και να μας πάρετε τηλέφωνο. Θα βρούμε κάποιον να σας βοηθήσει το συντομότερο δυνατόν.

ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μπορούν να οδηγήσουν δυο άτομα.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ;

Προσφέρουμε ποικιλία σε παιδικά και βρεφικά κρεβάτια και καθίσματα σύμφωνα με τη νομοθεσία ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελληνική νομοθεσία υποχρεώνει βρέφη έως την ηλικία των 3 να κάθονται σε παιδικά καθίσματα όταν βρίσκονται σε αυτοκίνητο.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ (C.D.W.)

Με αυτήν την ασφάλιση η υπαιτιότητα του ενοικιαστή μειώνεται ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος.


ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ
GROUP A - B 950€ +6€/ημέρα 300
GROUP B1 1200€ +6€/ημέρα 300
GROUP C 1300€ +7€/ημέρα 350
GROUP D 1500€ +8€/ημέρα 500
GROUP E 1400€ +7€/ημέρα 400
GROUP F 4500€ +10€/ημέρα 1200
GROUP F1 1200€ +9€/ημέρα 350€
GROUP G 950€ +5€/ημέρα 300
GROUP G1 1200€ +7€/ημέρα 400
GROUP G2 1400€ +9€/ημέρα 380€
GROUP G3 2500€ +14€/ημέρα 650€

Η ασφάλιση απαλλαγής ζημιών σύγκρουσης δεν καλύπτει ζημιές στο όχημα που προκλήθηκαν από αμέλεια, σε δρόμους χωρίς άσφαλτο ή οποιαδήποτε παραβίαση του Ελληνικού κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Οποιεσδήποτε ζημιές στους τροχούς, ζάντες, πλαίσιο ή εσωτερικό του οχήματος που δεν μπορούν να επισκευαστούν θα πληρωθούν από τον ενοικιαστή. Επίσης, κλειδιά, οροφές από μουσαμά, καλύματα τροχών και άλλα αξεσουάρ δεν καλύπτονται από την ασφάλεια απαλλαγής ευθύνης ζημιών από σύγκρουση. Οι πελάτες πρέπει να μας ενημερώσουν άμεσα σε περίπτωση ατυχήματος αλλιώς η ασφάλεια μπορεί να θεωρηθεί άκυρη.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ (P.A.I.)

Προσφέρεται σε όλους τους πελάτες που κάνουν κράτηση μέσω διαδικτύου και καλύπτει τον οδηγό και κάθε επιβάτη, με τα ποσά που αναγράφονται παρακάτω:

Προνόμια σε ευρώ Οδηγός Κάθε επιβάτης
Απώλεια ζωής 17.608 € 1.000.000 €
Ολική μόνιμη αναπηρία 17.608 € 1.000.000 €
Μερική μόνιμη αναπηρία 17.608 € 1.000.000 €
Ιατρικά έξοδα - 293 €

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΟΙ

Διαδικτυακοί πελάτες είναι ασφαλισμένοι για 2 το πολύ δηλωμένους οδηγούς ανά όχημα.

* Τιμές, Όροι και Προϋποθέσεις υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.


Όροι & Προϋποθέσεις για ενοικίαση μηχανών

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η ελάχιστη ηλικία ενοικίασης μοτοποδηλάτου είτε γίνει πληρωμή σε μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα, εξαρτάται από τα κυβικά του μοτοποδηλάτου όπως φαίνεται παρακάτω:

Κυβικά Μοτοποδηλάτου Ηλικία
50 κυβικά 19 ετών
125 κυβικά 20 ετών
Άλλα 21 ετών

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα ακόμη και ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων προκαταβολής εφόσον κρίνει ακατάλληλο τον οδηγό.

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ο ενοικιαστής πρέπει να έχει στην κατοχή του ένα έγκυρο δίπλωμα οδήγησης το οποίο να έχει εκδοθεί τουλάχιστον έναν χρόνο πριν.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σε περίπτωση ακύρωσης 20 ημέρες πριν την ημερομηνία παράδοσης, χρεώνεστε το 50% του συνολικού κάστους της κράτησης.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης, χρεώνεστε όλο το ποσό της κράτησης.
Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ Κ.Ο.Κ.

Ο ενοικιαστής είναι υπόλογος και πρέπει να πληρώσει για όλα τα πρόστιμα και τις ποινές που θα του αποδοθούν από οποιαδήποτε μορφή παραβίασης του Ελληνικού Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά την περίοδο ενοικίασης.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

Μία προκαταβολή απαιτείται για όλα τα ενοικιαζόμενα μοτοποδήλατα που παραλαμβάνονται ή παραδίδονται στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.

ΚΑΥΣΙΜΑ

Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την πληρωμή όλων των καυσίμων που θα καταναλωθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης. Υποχρεούται να επιστρέψει το μοτοποδήλατο με το ίδιο ποσό καυσίμου που περιείχε όταν το παρέλαβε. Αν δεν συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρώσει τη διαφορά. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αν υπάρχει περίσσεια καυσίμου μέσα στη δεξαμενή του μοτοποδηλάτου σε σχέση με όταν το παρέλαβε πρώτη φορά.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Όλα τα μοτοποδήλατα είναι πλήρως εξοπλισμένα με καλάθι, υποπόδιο, χταπόδι (λάστιχο περίδεσης αποσκευών) και κράνος σύμφωνο με τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα μοντέλα των μοτοποδηλάτων είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Σε περίπτωση πσοβλημάτων διανομής, ίσως να χρειαστεί να προσφέρουμε στον ενοικιαστή άλλο όχημα. Για όλα τα μοτοποδήλατα γίνεται κράτηση σύμφωνα με την ομάδα και όχι σύμφωνα με το μοντέλο.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Δεν υπάρχουν χρεώσεις για διανομή και συλλογή εκτός από τις παρακάτω περιπτώσεις:
Παραλαβή/Διανομή εκτός ωραρίου λειτουργίας 21.00 - 09.00 χρεώνεται 20€.

Ορισμένες περιοχές χρεώνονται με διαφορετικό τρόπο λόγω της απόστασης. Παρακαλούμε ελέγξτε το online σύστημα κρατήσεων μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Η διαφορά αυτή υπολογίζεται αυτόματα με την επιλογή της περιοχής.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά του ενοικιαζόμενου μοτοποδηλάτου με το πλοίο. Η ασφαλιστική πολιτική της εταιρίας μας δεν καλύπτει μοτοποδήλατα που εγκαταλείπουν το νησί της Ζακύνθου. Αυτό επιτρέπεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία έτσι ώστε να αλλαχθεί η ασφάλιση.

Πληροφορίες Ασφάλισης

ΠΏΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ;

Η εταιρία Zakynthos Car Rentals είναι πλήρως δεσμευμένη με τον Ε.Ο.Τ.(Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και βρισκόμαστε στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων 23 χρόνια τώρα. Η εμπιστοσύνη και η έγκρισή σας αποδεικνύει την αξιοπιστία μας.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ

Θα βρείτε πολλούς ιστότοπους που προσφέρουν φτηνά ενοικιαζόμενα μοτοποδήλατα αλλά πολύ λίγα από αυτά έχουν άδεια λειτουργίας και ασφάλιση. Όταν κλείνετε τις διακοπές σας σιγουρευτήκατε ότι η αεροπορική και ταξιδιωτική εταιρία που επιλέξατε είναι ασφαλείς. Όταν ενοικιάζετε μοτοποδήλατο πρέπει να είστε το ίδιο προσεκτικοί. Γι’αυτόν τον λόγο οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές αλλά έχουμε και υψηλά επίπεδα ασφάλισης και υποστήριξη πελατών σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης. Όλα τα μοτοποδήλατα είναι είτε καινούρια είτε σε άριστη κατάσταση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΟΥ;

Υπάρχουν πολλές ειδικές προσφορές καθώς και εκπτωτικά πακέτα που θα βρείτε μόνο στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε διαθεσιμότητα και τιμές με άμεση ανταπόκριση.

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ;

Για να κλείσετε ένα μοτοποδήλατο πρέπει να αποστείλετε 30% προκαταβολή μέσω τραπέζης, πιστωτική κάρτα ή με το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων. Το υπόλοιπο θα καταβληθεί κατά τη στιγμή της παραλαβής.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ;

Μπορούμε να φέρουμε το αμάξι στο αεροδρόμιο, το λιμάνι, το κατάλυμά σας ή μπορείτε να έρθετε και να το παραλάβετε από το γραφείο μας στο Τσιλιβί. Μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό σύτημα κρατήσεων ποιες περιοχές δεν έχουν επιπλέον χρέωση.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ;

Δεν υπάρχει χρέωση για παραλαβή και παράδοση του μοτοποδηλάτου εκτός αν αυτό συμβεί σε ώρες εκτός γραφείου (21.00 - 07.00) και για παράδοση και παραλαβή στο βόρειο τμήμα του νησιού.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΟΡΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ;

Δεν υπάρχει όριο στα χιλιόμετρα που μπορούν να διανυθούν ημερησίως στο νησί της Ζακύνθου.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ;

Απαγορεύεται να μετακινηθεί το ενοικιαζόμενο μοτοποδήλατο από το νησί της Ζακύνθου καθώς η ασφάλεια δεν καλύπτει τη μεταφορά με το πλοίο. Λαμβάνοντας αυτό υπόψιν σας μπορείτε να το αιτηθείτε στην εταιρία μας.

ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΕΜΠΛΑΚΩ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ;

Πρέπει να παραμείνετε εκεί που βρίσκεστε και να μας πάρετε τηλέφωνο. Θα βρούμε κάποιον να σας βοηθήσει το συντομότερο δυνατόν.

ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ;

Το ενοικιαζόμενο μοτοποδήλατο μπορούν να οδηγήσουν δυο άτομα.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Για μοτοποδήλατα υπάρχει πλήρης ασφαλιστική κάλυψη που περιλαμβάνει σε κάθε περίπτωση ένα συγκεκριμένο ποσό μέγιστης συμμετοχής σε περίπτωση ζημιάς αναλόγως την κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε παρακάτω:

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΖΗΜΙΩΝ
ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
με επιπλέον χρέωση
Κατηγορία Χρέωση Μέγιστη Συμμετοχή
(Μεγαλύτερο Ρίσκο)
Piaggio Fly Liberty 50cc
220 €
Piaggio Fly Liberty 125cc 4€ /ημέρα
280 €
Piaggio X-8 Epicuro Suzuki 150cc 4€ /ημέρα
350 €
Beverly Piaggio 250cc 5€ /ημέρα
500 €
Beverly Piaggio 300cc 6€ /ημέρα
700 €
Suzuki DR 200cc 6€ /ημέρα
500 €
Choper Suzuki Inprinter 250cc 6€ /ημέρα
500 €
Kymco Quatt 150cc 6€ /ημέρα
600 €
Quad 300cc 7€ /ημέρα
700 €
Buggy 350cc 7€ /ημέρα
700 €

Ο συνεπιβάτης καλύπτεται 100% και όχι ο οδηγός.

* Τιμές, Όροι και Προϋποθέσεις υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.


zakynthos car rental whatsapp